Saüll

Formatge de pasta cuita elaborat amb llet crua de vaca

Fitxa tècnica


Tipus de formatge: Formatge madurat gras.
Tipus de llet: Crua de vaca de pastura i raça bruna.
Coagulació: Enzimàtica.
Tipus de pasta: Pasta cuita premsada dura.
Escorça: Rentada.
Maduració: mínim 7 mesos.
Ingredients: llet crua, ferments, sal, quall.
Format: Entre 6 i 7 Kg. 27 cm de diàmetre i 9 cm d’alçada (aquests valors poden variar lleugerament).
Envàs i embalatge: Formatge embolicat amb paper alimentari. Caixa de cartró individual.
Conservació: conservar en fred a una temperatura entre 1ºC i 4ºC.
Consum: es recomana consumir a temperatura ambient. Treure de la nevera almenys una hora abans del seu consum.

Premis

  • Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2018-2019
  • Medalla d’Or en la categoria de formatges de pasta cuita en el 25è concurs de formatges artesans del Pirineu (2019)

Altres formatges