Manyac

Formatge tou de pell florida elaborat amb llet crua de vaca

Fitxa tècnica


Tipus de formatge: Formatge madurat semigras.
Tipus de llet: Crua de vaca de pastura i de raça bruna.
Coagulació: Mixta.
Tipus de pasta: Pasta tova.
Escorça: Florida blanca.
Maduració: 10 dies aproximadament
Ingredients: llet crua, ferments, sal, quall
Format: entre 220 i 240 g per unitat. 10,5 cm de diàmetre i 3 cm d’alçada (aquests valors poden variar lleugerament).
Envàs i embalatge: Formatge embolicat amb paper alimentari. Caixes de cartró de 8 o 16 unitats.
Conservació: conservar en fred a una temperatura recomanada d’entre 1ºC i 4ºC.
Consum: es recomana consumir a temperatura ambient. Treure de la nevera almenys 30 minuts abans del seu consum.

Premis

  • Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017
  • Medalla de Plata en la categoria de formatges de vaca de pasta tova en el 22è concurs de formatges artesans del Pirineu (2016)
  • Medalla de Plata en la categoria de formatges de vaca de pasta tova en el 23è concurs de formatges artesans del Pirineu (2017)
  • Medalla de Plata en el concurs de formatges artesans de Lladó 2019
  • Medalla de Bronze en la categoria de formatges de vaca de pasta tova en el 25è concurs de formatges artesans del Pirineu (2019)

Altres formatges