Cofat

Formatge madurat elaborat amb llet crua d’ovella

Fitxa tècnica


Tipus de formatge: Formatge madurat gras.
Tipus de llet: Crua d’ovella.
Coagulació: Enzimàtica.
Tipus de pasta: Pasta dura.
Escorça: Rentada.
Maduració: mínim 5 mesos.
Ingredients: llet crua, ferments, sal, quall.
Format: 3 Kg aproximadament.
Envàs i embalatge: Formatge embolicat amb paper parafinat. Caixes de cartró de 2 unitats.
Conservació: conservar en fred a una temperatura entre 1ºC i 4ºC.
Consum:es recomana consumir a temperatura ambient. Treure de la nevera entre 1 i 2 hores abans del seu consum.

Premis

  • Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017
  • Lactium Plata 2017 en la categoría serrats d’ovella al Lactium, la mostra de formatges catalans
  • Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2018-2019
  • Medalla d’or al concurs de formatges artesans de Lladó 2018
  • Lactium Or 2019 en la categoría serrats d’ovella al Lactium, la mostra de formatges catalans

Altres formatges